Utifrån behov och vilka effekter som ska uppnås anpassas tjänsterna – eller så har du rent av specifika önskemål som vi anpassar oss efter.

Kunderna är vanligtvis kommuner, myndigheter, företag och andra organisationer som vill jobba med digital transformation.

I genomförandet samarbetar vi med företagen i Compare som deltar i utförandet i nära samverkan med våra digitala affärsutvecklare.

Digital inspiration

I en alltmer digital värld behövs digital inspiration! Vad vill du och din målgrupp inspireras kring? Tillsammans kan vi hitta en passande föreläsare, arrangera spännande workshops, seminarier eller events som på olika sätt inspirerar kring digitalisering.

Skicka förfrågan

 

Digitala resor

Tillsammans med er kan vi arrangera en lokalt anpassad seminarieserie eller konferens kring digitalisering som fungerar som inspirerande exempel på företag och organisationer som gjort framgångsrika ”digitala resor”.

Skicka förfrågan

Digital affärsutveckling och innovation

En avgörande faktor för att lyckas i en allt mer digital tid är att våga och se möjligheterna för digital affärsutveckling och innovation. Vi erbjuder bland annat workshops och processledningsstöd som gör det möjligt att utforska just din organisations digitala möjligheter, utmaningar och vägar framåt.

Skicka förfrågan

Oberoende digital rådgivning

Genom en oberoende digital rådgivare från Compare kan din organisations behov och möjligheter utforskas på bästa sätt för att utvecklas med hjälp av digital teknik.

Skicka förfrågan

Digital kompetensmäklare

Vi agerar kompetensmäkare till alla våra företag i Compare. Här kan du hitta den kompetens och de utförare som du söker. Genom att skicka in en förfrågan med ditt behov så kan intresserade passande företag direkt via vårt INSIDE-system kontakta dig. På det sättet kan du snabbt hitta direkta utförare av passande tjänster för det som du önskar uppnå. Du kan själv söka kompetens under vår sida med Compare-företag och kontakta passande företag.

Skicka förfrågan

Stefan Skoglund

Digital affärsutvecklare

+46 (0)706-07 08 67
stefan.skoglund@compare.se