Nyheter: Advant Test1

Visa alla
Advant Test1 17 februari, 2017

Ny podd om kommunikation inom offentlig verksamhet

Idag släpper Advant Kommpis-podden – en podd om kommunikation inom offentlig verksamhet. Först ut är Erik Lagersten, kommunikationsdirektör för Västra Götalandsregionen, som pratar om kommunikatörens roll idag och i framtiden.

Advant Test1 1 december, 2016

360 film – ett spännande verktyg för kommunikation

Att som utställare på en mässa hitta något nytänkande och roligt att visa upp och kommunicera kan vara svårt. Vi vill dock ge dig ett tips – varför inte använda 360 film? Läs och inspireras av Advants projekt ihop med Moelven Wood.VAD ÄR 360 FILM?

Advant Test1 11 oktober, 2016

Nyfiken på Advant

”Var nyfiken på dina kunder för att hitta rätt i ditt digitala arbete”  Advant är produktionsbyrån som jobbar med grafisk produktion, webb och sociala medier. Compare träffar ägarna Linda Jonsson och Mikael Engström för att tala om hur man kan effektivisera...

Advant Test1 3 mars, 2016

Högtryck på Advant Digital

Just nu händer det mer än någonsin på webbfronten. Under de senaste månaderna har vi, som designpartner till Soleil, fått de spännande uppdragen att ta fram webbdesign åt Botkyrka kommun, Scania och Centerpartiet. Dessutom söker vi nu en erfaren webbdesigner/AD.

Advant Test1 20 april, 2015

Advant lanserar nyhet på DigIT Värmland

Kom och träffa oss på DigIT Värmland 29 april, skriver Advant i sitt senaste nyhetsbrev och meddelar samtidigt att de då lanserar en nyhet - Advant digital.

Advant Test1 12 februari, 2015

Advant fördjupar webben åt Örebro kommun agilt

Advant är i full färd med ett mycket spännande uppdrag som går ut på att ta fram en helt omarbetad webbdesign åt Örebro kommun. Det har länge funnits ett behov av att tillhandahålla mer information till fler målgrupper än för orebro.se och lösningen blir...

Advant Test1 m.fl. 27 november, 2014

Soleil och Advant hjälper Stadsmissionen att förbättra sin kommunikation

Compare-företagen Soleil och Advant har tillsammans fått det spännande uppdraget att hjälpa Göteborgs Kyrkliga Stadsmission att ta fram ett helt nytt socialt intranät.

Advant Test1 18 juni, 2014

Advant skapar ny webb tillsammans med Paper Province

Under hösten 2014 kommer Paper Province att bygga om sin webbplats tillsammans med Advant Produktionsbyrå AB.