Vad gör Bacill?

Bacill har gått från att vara ett produktionsbolag inom ljud, när vi startade år 1993, till att senare bli en produktionsbyrå för film, ljud och webb. Idag är vi en kreativ byrå för marknadsföring, kommunikation och innovation. Vi är en fullservicebyrå inom digitalt, film, ljud och design och arbetar både med långsiktiga och kortsiktiga uppdrag. Det kan vara allt från glass till kunder inom verkstadsindustrin.

Vart kommer ni in i företagens digitaliseringprocess?

Det kan vara tidigt, vid förstudiestadiet och hjälpa kunden att göra en bra kravställning. Men det kan vara allt ifrån banners till komplexa system. Så som appar, webbplatser, systemutveckling, digital marknadsföring och allt däremellan.

Har ni något projekt/case som ni är extra stolta över?

Pallappen – en app som digitaliserat pallhanteringen i Sverige. Det är ett logistiksystem för lastpallar och hantering av flöden. Ett annat roligt projekt som fått stor uppmärksamhet nationellt är Semlogram. Det startade med att man kunde ge bort en semla till en vän på Facebook helt gratis. Idag har Semlogram flyttat in i appen Sverige fikar där man kan följa konditorier där man bor eller på platser du ofta besöker för att ta del av erbjudanden och påminnelser.

Varför går ni med i Compare?

För att ta del av nätverket och de aktiviteter som anordnas och förtydliga vad vi kan hjälpa till med digitalt.

Vad händer framåt på Bacill?

Just nu jobbar vi aktivt med att utveckla vårt egna varumärke och erbjudande. Vi håller även på med rekrytering inom bla digital marknadsföring, som vi ser ett allt större behov av hos våra kunder.

 

Läs mer om Bacill här

 

Tobias Norén

Digital Director

010-130 70 24
tobias.noren@bacill.se

Bacill
Järnvägsgatan 2
65225, Karlstad

054-100 500

info@bacill.se

https://bacill.se