Den 19 september anordnar KR System sin återkommande inspirationsdag för Pyramidkunder på Gustaf Fröding i Karlstad. ”En dag full av nätverkande, spännande nyheter/partners och utbyte av erfarenheter”, lovar Marcus Persson på KR System i Karlstad.

Denna gång gästas KR av branschkollegor från UC (Upplysningscentralen) som visar affärs- och marknadsinformation när den är som bäst. Dessutom kommer Logtrade att visa hur transportsystemet blir en del av Pyramid.

KR själva gör en djupdykning i inköpsplanering och behovsanalys. Dessutom kommer de att visa den rykande färska appen e-säljare iPad (bilden) – en app som gör det enkelt för säljare att ta med sig produktinformation, bilder och produktblad ut på fältet. Tack vare kopplingen till Pyramid visas aktuellt lagersaldo, kundunika priser och rabatter. Det är enkelt att registrera order direkt hos kund och det går också bra att lägga upp nya kunder och kontakter.

”Dessutom visar vi naturligtvis massor av andra nyheter från de senaste Pyramidservicepackarna”, berättar Marcus Persson.

”Kunddagarna som hålls på våren och hösten är mycket uppskattade bland våra kunder då de får möjlighett att träffa andra Pyramidkunder och utbyta erfarenheter, samtidigt som de får information om nyheter i Pyramid och vad som är på gång framöver”.

KR System håller ”Pyramid – Inspirationsdagar” kommer att hållas torsdag 19 september på Best Western Gustaf Fröding i Karlstad, 27 september i Stockholm, Göteborg 10 oktober och Malmö 24 oktober. Läs mer här >>

KR-System
Kasernhöjden 3B
65339, Karlstad

+46(0) 10 130 19 00

info.kd@krsystem.se

http://www.krsystem.se/