Den värmländska kassasystemtillverkaren Cash IT lanserar sin nya webbplats och firar tillsammans med referenskunder och webbyrån Noboxsolutions på DigIT Värmland – en kickoff för Digitala Värmland.

Cash IT har tillsammans med webbyrån Noboxsolutions tagit fram en helt ny, mobilanpassad webbplats med fokus på människorna framför maskinerna.

Sättet de två värmländska innovationsföretagen har gjort det på är lite annorlunda – Cash IT valde nämligen att använda det nyskapande designnätverket Creators när det kom till designen för webbplatsen.

– Basen i Creators består av deras frilansande designers som har kunskaper inom vitt skilda områden och som utför de uppdrag som kommer in. Tillsammans tog vi fram en kravspecifikation på den design vi letade efter. Vi bestämde själva hur lång tid projektet skulle ligga ute på www.creators.se och inte minst vad det hela fick kosta. Vi fick mycket hjälp på vägen från vår eminenta projektledare Anna Ociansson på Noboxsolution och vi är otroligt nöjda med processen, säger marknadsansvarig på Cash IT Marthe Hem.

Kunden i fokus

När designen var på plats tog Jesper Nilsson, utvecklare på Noboxsolutions, över och skapade det som nu har blivit en varm och personlig webbplats åt Cash IT. För att verkligen visa upp att det är kunderna som är Cash IT:s viktigaste tillgång var det naturligt att använda kassasystemföretagets egna kunder som modeller till webbplatsen.

Det var de profilerade Karlstadsbutikerna Gourmanderiet och Swenströmskas Stenugnsbageri som blev Cash IT:s nya ansikten utåt. Kunderna och deras butiker plåtades av Noboxsolutions Anna Ociansson och stylades av stylist Lene Riiser.

– Denna webb har varit någonting utöver det vanliga att skapa. Att ha just Cash IT som uppdragsgivare har inneburit ett extra stort driv, då vi tillsammans är otroligt starka med det kreativa och kundnära. Det har också varit en triggande utmaning att ha en så färgstark och engagerad projektledare på kundens sida. Marthe har verkligen tagit fram det bästa ur oss. Resultatet blev en träffsäker, enkel webb som utstrålar ”Wow!” och som kommer besökaren nära.

DigIT Värmland

Releasen av sajten firas på kickoffen för Digitala Värmland – DigIT Värmland på CCC onsdag 29 april. Cash IT föreläser under dagen om den uppkopplade butiken och finns på plats i monter 27 under hela dagen.

På kvällen firar företaget tillsammans med sina goda vänner i Noboxsolutions, Swenströmskas Stenugnsbageri och Gourmanderiet med en aldrig så liten IT-gala i regi av IT-klustret Compare.

Cash IT
Tullhusgatan 1A
65226, Karlstad

+46(0)10-457 81 00

info@cash-it.se

https://www.cash-it.se/