Nu blir det officiellt att Altran vinner ramavtal som leverantör inom Scania R&D! Det är mot välrenommerade företag, Altran som världsledande inom innovation och högteknologisk R&D lyckas ta sin plats som en av Scanias Preferred Suppliers.

Med motiveringen att Altran har en bred kompetens som gör det möjligt att agera på de flesta områden blev Altrans erbjudande en kompatibel matchning med vad Scania letar efter hos en leverantör.

Vi är mycket stolta och ödmjuka inför det förtroendet vi fått som preferred supplier till Scania. Tack vare ett långt och professionellt samarbete där Altran levererat specialisttjänster inom R&D och IT tar vi samarbetet ett steg vidare i och med ramavtalet. Vi ser framemot ett nära samarbete med utmanande projekt framöver – Jan Pålsson, Division Director Automotive

Altran besitter mycket hög kompetens och stor leveranskapacitet inom de områdenramavtalet täcker. Samarbetet med Scania i kombination med en hög målsättning för att växa ytterligare inom området gör behovet av att rekrytera stort. Främst är det ingenjörer inom mekanik- och elektronikutveckling som kommer att tillsättas hos Altran vars målsättning är att rekrytera 200 ingenjörer inom Automotive under 2017.

Som världsledande inom innovation och högteknologiska konsulttjänster, erbjuder Altran sina kunder ett nytt sätt att utföra innovation och Ignition 2020 är den globala strategi som kommer att leda dem dit. I linje med Altrans stora satsningar inom R&D har man nu nått en viktig milstolpe för att säkra mål och ambitioner och det är med stor optimism man blickar framåt. 

Läs mer här

Altran MPTEST4
Tullhusgatan 1A
65226, Karlstad

+46 (0)705-662650

infoxxyy@altran.se

https://www.altran.com/se/sv/