Idag lanserar Accountor en ny rekryteringstjänst, Accountor Recruitment Solution, en plattform som automatiserar rekryteringsprocessen, så företagen kan fokusera på att hitta den bästa kandidaten.

– Accountor Recruitment solution är en tjänst som gör det möjligt för ett företag att hantera hela sin rekrytering professionellt och effektivt. Den passar alla företag, oavsett bransch och storlek, säger Nina Sigurdsson, Senior HR Consultant på Accountor.

– Det är en molntjänst som omfattar en digital platsannons, ansökningsblankett, säker arkivering av inkomna ansökningar samt ett brett utbud av verktyg för att kommunicera under urvals- och ansökningsprocessen. Tjänsten ger en helhetsbild av rekryteringen i realtid.

– Accountor Recruitment Solution, ger ett stort värde för företag som vill ha en kostnadseffektiv lösning och själva behålla kontrollen över rekryteringen, säger Nina.

Så här tycker Patrik Sundfeldt, Verkstadschef hos Accountors kund Svema Bil om tjänsten:

– Accountor Recruitment Solution har hjälpt oss effektivisera vår rekryteringsprocess. Vi uppskattade att alla ansökningarna samlades på ett ställe. Systemet har en bra sökstruktur, där man enkelt hittar, sorterar och håller koll på kandidaterna. Det var smidigt att få en påminnelse via mail varje gång en nya ansökan kom in.

Läs mer om Accountor Recruitment Solution här

Accountor Karlstad
Bergendorffsgatan 5B
65216, Karlstad

+46 54 190 120

karlstad@accountor.se

https://www.accountor.se/