3

Okt

LIFE Academy

Föreläsning Tobias Jansson: Trender inom cirkulär ekonomi

Kl. 10.15-12.15 (registrering 9.45 och lunch 12.15)

Föreläsning Tobias Jansson: Möjligheter med cirkulär ekonomi

Som ett led i vår strävan efter en mer hållbar planet vill vi kunskapshöja företagare, offentlig sektor och studenter inom cirkulär ekonomi och kan stolt presentera Tobias Jansson som föreläsare, circulareconomy.se.

Sustainable Business Cleantech är stolta över att få bjuda in dig till

Föreläsning med Tobias Jansson

Föreläsningen Trender 2019 inom cirkulär ekonomi är en föreläsning där vi får lyfta blicken och spana på den aktuella utvecklingen med fokus på ett antal utvecklingsspår där det händer mycket just nu.

Exempel på trender som tas upp är Restflöden och symbioser,Digitaliseringen som möjliggörare, Mot ett cirkulärt livsmedelssystem, Upphandling för cirkulär ekonomi, Skogen är nyckeln ochBygga cirkulärt.Innehåller också en kortare introduktion till cirkulär ekonomi som område.

Syftet med föreläsningen är dels att informera och sprida kunskap om cirkulär ekonomi och dels att väcka nyfikenhet för att påbörja eller fortsätta en mer hållbar verksamhetsutveckling och framtid.

Tobias Jansson föreläser och skriver om cirkulär ekonomi och initierar innovationsprocesser i cirkulär riktning hos företag och andra verksamheter. Han har hållit långt över hundra uppskattade föreläsningar och workshops för privata och offentliga aktörer runt om i Norden. Sedan 2012 driver Tobias bloggen CircularEconomy.se, och var 2006 med och grundade magasinet Camino som skriver om hållbar livskvalitet.

Plats: Karlstads universitet, lokal Aula Magna

Datum: 3 oktober

Tid: kl.10.15-12.00 (registrering 9.45 och lunch 12.15)

För vem: Föreläsningen riktar sig till studenter, näringsliv, offentlig sektor, akademi och forskning. Till alla som är intresserade av hållbarhet och cirkulär ekonomi.

Kostnad: 550 kr (inkl. fika och lunch).

Exklusivt för partners i Sustainable Business Cleantech:

Workshop i cirkulära affärsmodeller med Tobias Jansson

Företag, medfinansiärer och partners till projektet Sustainable Business Cleantech bjuds även till workshopen ”Cirkulär design och cirkulära affärsmodeller” ledd av Tobias Jansson.

Datum: 3 oktober

Plats: Karlstads universitet

Tid: kl. 13.30-16.00

Kostnad: 550 kr för både workshop och föreläsning (inkl. fika och lunch)

Anmälan

Gör din anmälan till föreläsning och workshop här.  (ej för studenter) senast 26 september

KONTAKT

patricia.edvardsson@lifefoundation.se

hanna.grevillius@lifefoundation.se

Arrangörer

Sustainable Business Cleantech och Handelshögskolan Karlstad Business School