Elite Stadshotellet Karlstad

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 3/12

6

Dec

Compare

Compare-lunch & Be digital-workshop: Öka innovationstakten med AI

Kl. 11.30 - 13.00

Hur kan Artificiell Intelligens användas för att skapa nya affärer och utveckla din verksamhet? På årets sista Compare-lunch och Be digital-workshop får vi besök av Jenny Hammarberg, VD för innovationsbolaget Eicorn och en av initiativtagarna till Svenska AI-akademin.

Att AI varit ett av de hetaste områdena under 2019 har nog inte undgått någon intresserad av möjligheterna och hoten inom det digitala. Det har även varit ett fokusområde under årets Compare-luncher. På årets sista vill vi ta det ytterligare ett steg och har därför bjudit in Jenny Hammarberg, VD för innovationsbolaget Eicorn och en av initiativtagarna till Svenska AI-akademin- en utbildning för ledare och chefer inom AI och affärsnytta.

Vi får vi en introduktion till nyttan med AI utifrån ett affärsperspektiv. Jenny tar oss igenom frågor som; Hur kan AI spela en nyckelroll i bolags innovationsarbete? Hur kan AI förändra interaktion med kunder och medarbetare eller förbättra de operationella processerna?

Jenny ger exempel på vad AI är idag, och vad det inte är, innan hon dyker ner i hur tekniken kan förändra affärsmodeller och skapa nya insikter. Avslutningsvis får vi konkreta tips på vägen för att börja experimentera med AI. Hur man väljer rätt projekt, vilka de vanligaste fällorna är och hur organisationen kan förbereda sig.

ÖPPEN WORKSHOP MED BE DIGITAL-NÄTVERKET EFTERÅT

Efter lunchen har vi höstens tredje träff och workshop med Be Digital-nätverket som är frivilligt för den som vill fördjupa sig tillsammans med Jenny. Här tar vi med oss våra nya insikter in i de egna verksamheterna. Vad betyder våra nyfunna kunskaper och hur kan vi använda dem för att utveckla vår egen organisation? Worskhopen är öppen för alla.

Under hösten är Be Digital-nätverkets träffar kostnadsfria, från och med årsskiftet behövs medlemskap för att vara med. Passa på att hänga med och testa! Anmälan gör du i samma formulär som till lunchen.

 


FÖR VEM

För alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen kring digitalisering.

NÄR

Fredagen 6 december
Lunchbuffé & nätverkande från kl. 11.30.
Föreläsning & diskussion kl. 12.00-13.00.
Öppen fördjupningsworkshop med Be Digital-Nätverket kl. 13.15-15.00.

PLATS

Elite Stadshotellet Karlstad

KOSTNAD

Träffen är kostnadsfri, du betalar bara din egen lunch på plats.

Kom och ät lunch tillsammans, inspireras och knyt nya spännande kontakter!

Varmt välkomna!

Anmäl dig här

VAD ÄR BE DIGITAL?

Be Digital drivs av Compare och är ett verktyg för att hjälpa företag i digitaliseringen. På webbplatsen be-digital.se kan företag mäta sin digitala mognad och matchas ihop med passande leverantörer. Be digital-nätverket är till för individer som vill bli digitala ledare och kompetensutvecklas inom digitalisering och digitala möjligheter. Tillsammans tar vi oss an framtidens utmaningar och hittar nya möjligheter!

Sandra Dalåsen

Event Coordinator

+46 (0)730-25 71 29
sandra.dalasen@compare.se