Karlstad CCC

Anmälan stängd

Anmäl dig senast den 19/9

26

Sep

2c8

Modelleringsforum 2018

26-27 September, Karlstad CCC. 2c8.com/modelleringsforum

Modelleringsforum 2018

Modelleringsforum är användarkonferensen för 2c8 Apps. En tvådagars konferens på Karlstad CCC där deltagarna inspireras av kundprojekt och lösningar, nätverkar, påverkar och utvecklar sin kunskap i 2c8.

Modelleringsforum är 2conciliates återkommande användarkonferens som i år går för åttonde året i rad i Karlstad. Här träffas gamla och nya kunder för att dela erfarenheter och några brukar till och med stå på scen och dela med sig av sina lyckade projekt. Vi presenterar nyheter i 2c8 Apps, har inspirerande externa föreläsare, håller i flertalet utbildningar, delar med oss av tips och trix med mera.

Första dagen, som är vår inspirationsdag, börjar med att vi presenterar vår programsvit, hur den ser ut idag och hur vi tänker oss den i framtiden. Dagen fortsätter sedan med våra mest uppskattade pass, de när vi själva sitter i publiken och våra kunder står på scen. Tre av våra kunder kommer att presentera hur de använder 2c8 i sina verksamheter och som vanligt har vi försökt blanda exempel från olika typer av branscher. Som avslutning på första dagen har vi bjudit in Annika R Malmberg som ska prata om hur man blir starkare genom samarbete. Under kvällen blir det mingel och middag som sedan fortsätter med dans för alla som vill!

Andra dagen är en utbildningsdag. Vi kommer att ha flera parallellpass där man kan välja att gå på de utbildningar som är mest relevanta för en själv. Kanske vill du fräscha upp gammal kunskap eller lära dig något helt nytt?

Vilka kundcasen är, vilka utbildningar som erbjuds, ett detaljerat schema och anmälningsformuläret hittar du på https://www.2c8.com/modelleringsforum/.

Titta gärna på filmen från Modelleringsforum 2017: