ARBETSSÖKANDE, PRAKTIK ELLER EXJOBB

Här kan du som söker jobb, praktik eller exjobb ladda upp ditt CV och personliga brev, gärna som PDF. Glöm inte att skriva med dina kontaktuppgifter i CV:t. Därefter publicerar vi en kortare text på webben, skickar denna till företagen i Compare och sprider i våra digitala kanaler. Du som person är endast ett referensnummer fram tills dess att något företag anmäler sitt intresse att få ta del av hela din ansökan. Annonsen är publicerad på Compare-webben i sex månader från publiceringsdatum.
  • Dra filer hit eller

 

NYFIKEN PÅ EN ANSÖKAN?

Compare-företag som är intresserade av arbetsansökningar anmäler detta till Compares kommunikatör lise.bergqvist@compare.se och får ta del av hela ansökan. Därefter får respektive Compare-företag ta över kontakterna och ansvaret för den fortsatta hanteringen.

Praktik och arbetsansökningar

Läser It-design på karlstad universitet och är inne på mitt sista år. Jag söker ett företag som erbjuder ett examensarbete till hösten och förhoppningsvis vidare samarbete! (2019-10-30)

I am a german distance student of the "information security" master program at Luleå university of technology and am looking for an opportunity for a master thesis from feb to jun 2020. I am interested in working with SEcurity and it MANAGEMENT and have a computer science background. (2019-10-25)

Automationsingenjörsstudent som söker praktik. Läser år två på Karlstad teknikcenter. Problemlösare, Noggrann och lättlärd. (2019-10-22)

Jag heter Liam och går i 9:an och söker en praktik inom IT. Jag är väldigt intresserad i att bli bättre på att programmera och vill jobba inom IT. Jag är flexibel och redo på att testa nya saker. Jag är en ganska stor datanörd och skulle vilja lära mig mer om hur programmering fungerar. (2019-09-13)

Studerar till Webbutvecklare på Karlstads Universitet där jag går Webb- och Multimedia-programmet(Webbutvecklare). Har nyss påbörjat termin 5(av 6) & skall under veckorna 45-3 ha praktik på halvfart(50%). (2019-08-29)

Civilingenjör inom datavetenskap som precis blivit klar med 5:e och sista året vid Karlstads universitet. Har ett brinnande intresse för utveckling och programmering och älskar att lära sig nya saker. (2019-08-13)

Läser dataingenjör näst sista terminen PÅ Kau. söker samarbete med ett företag för examensarbete till hösten 2019. (2019-05-09)

Häng med bortom morgondagen

Som medlem i Compare bidrar du till att utveckla Värmland till en ännu attraktivare digital region. Tillsammans driver vi digital utveckling och innovation!

Gå med i Compare