Attraktiv digital region

Digitaliseringen påverkar alla branscher och framtidsutsikterna inom den digitala sektorn ser mycket goda ut. Faktum är att det saknas spetskompetens. 70 000 personer med IT- eller digitalt relaterad kompetens behövs innan 2022. Här har vi samlat möjligheter inom branschen i Värmland.

Lediga jobb inom det digitala

Compare är ett kluster med närmare 100 företag inom den digitala sektorn i Värmland. Här hittar du lediga tjänster hos företagen i Compare.

Lediga jobb

Jobba inom det digitala i Värmland

"Att arbeta i Värmland ger närhet till allt. Både till storstäderna och affärsmöten samtidigt som man kan njuta av snabba resor till och från jobbet och att få en mer kvalitativ fritid. Men Värmland är mycket mer än skog och natur – här finns drivna företag och kompetens i världsklass." Linda Jonsson, delägare Advant.

Fler fördelar hittar du här

Digital nomad

Hur kan företag dra nytta av kompetens med hela världen som spelrum? Tillsammans utforskar vi begreppet digital nomad. Hur kan vi tänka och agera för att behålla de bästa talangerna i Värmland. Och dra nytta av kompetens från hela världen..

Insipration & tips

Utbilda dig inom det digitala

Möjligheterna i branschen är oändliga och du kan välja mellan en mängd olika inriktningar och specialområden. Här hittar du vägen till en av de mest spännande branscherna just nu.

Utbildningar

Letar du efter ny kompetens?

Letar ditt företag efter ny kompetens eller söker du utvecklingsmöjligheter i digitala Värmland?

Praktik & arbetsansökningar

Företag inom det digitala

Compare är ett kluster med närmare 100 företag inom den digitala sektorn i Värmland. Här hittar du samtliga företag i Compare och kan söka på specifika kompetensområden inom klustret.

Compare-företag