Be digital-nätverket - för dig som vill bli framtidens digitala ledare

Vikten av ett digitalt ledarskap och digital kompetens blir allt viktigare för både individer och företag. Digitaliseringsnätverket Be digital drivs av Compare. Här utvecklas du inom det digitala genom samverkan med andra, får inspiration och kunskap kring digitala möjligheter och hur du hanterar de utmaningar som digitaliseringen för med sig. Be digital-nätverket är ett digitaliseringsnätverk för dig som vill bli, och göra ditt företag eller organisation, till framtidens digitala ledare. Du kan också bara vara grymt nyfiken på de utmaningar möjligheter som digitaliseringen ger och vilja lära mer. Välkommen att hänga med!

 

 

Nätverk för dig som är intresserad av digital utveckling och innovation

Var med och forma framtidens nya affärsmodeller

Bli digital ledare! Medlemskap för dig som individ

Be Digital-nätverket

Be digital-nätverket är ett digitaliseringsnätverk för dig som är intresserad av att leda digital utveckling och innovation. I nätverket utvecklas du inom ditt digitala ledarskap  genom samverkan tillsammans med andra. Du får inspiration och kunskap kring hur man hanterar digitala möjligheter och utmaningar. Tar del av det senaste inom området och utveckling i hur man lyckas med digitala satsningar och driver framgångsrik digital utveckling och innovation. Du delar och tar del av andras erfarenheter. Du bygger ditt nätverk och samverkar tillsammans med andra.

Varje träff kommer att vara ca en halvdag och ha olika teman/inriktningarna. Träffarna är fokuserade kring workshops, erfarenhetsutbyte och diskussion med inspirerande inslag utifrån frågeställningar kring det digitala som är aktuella för nätverket och dig som medlem. Träffarna sker i Karlstad med omnejd. Digital nätverksgrupp finns för samverkan och idéutbyte och inspiration mellan träffarna.

Be digital-nätverket är öppet för alla yrkesverksamma som är nyfikna på de utmaningar och möjligheter som digitaliseringen ger och hur man kan göra sig själv och sitt företag till framtidens digitala ledare. Vi välkomnar personer från IT-företag, startups, små och stora företag samt kommuner och offentlig sektor. Tillsammans kan vi i nätverket öka våra organisationers konkurrenskraft och bygga en ännu attraktivare digital region. Bli med i ett nätverk för en av de viktigaste och mest spännande framtidsfrågorna just nu – digitaliseringen av samhället och ledarskapet kring det! Du är med som individ och du kan vara anställd eller egen företagare – det viktiga är att du tillsammans med andra vill utveckla ditt digitala ledarskap, inspireras och utmanas, bygga nya relationer och affärer i en allt mer digital tid med stora utmaningar och massa möjligheter att navigera bland.

Under 2019 är medlemskapet i Be digital en kostnadsfri ”prova på”-period i då vi utvecklar nätverket tillsammans. Ett medlemskap för ett år kostar annars 1 250 kr + moms om ditt företag är medlem i Compare och 2 500 kr + moms per år för organisationer som inte är medlemmar i Compare. Detta täcker kostnader t ex för fika, lokaler, föreläsare och samordningen av nätverket.

Har du frågor eller vill veta mer om Be digital-nätverket och Compare, kontakta Stefan Skoglund, digital affärsutvecklare och ansvarig för Be digital på Compare eller Sandra Dalåsen, eventkoordinator på Compare. Stefan når du på e-post: stefan.skoglund@compare.se, tel. 0706-07 08 67 eller på LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/stefanskoglundsuniverse/ och Sandra på sandra.dalasen@compare.se eller 0730-25 71 29. Välkommen att höra av dig!

Be Digital-sajten är en digital matchningstjänst för digital kompetens och inspirerar till digitala resor. Den är ett verktyg för att hjälpa företag i digitaliseringen av sina företag. På be-digital.se kan du t ex mäta ditt företags digitala mognad, ta del av en digitaliseringsguide, hitta inspirerande case och information om andra företags digitala resor och matcha ditt företags behov med passande leverantörer av digitala tjänster. Erbjuder ditt företag digitala tjänster kan du också bli en del av Be digitals leverantörsnätverk på sajten. Kontakta Compare för mer information och läs mer på  be-digital.se.
Hoppa till verktygsfältet