Vi är Telia Company, den nya generationens telekomföretag. Våra cirka 20 400 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder och vårt huvudkontor ligger mitt i teknik- och innovationshjärtat Stockholm.

Det digitala samhället är en global rörelse. Genom att vara uppkopplad kan människor över hela världen upptäcka, uppfinna och dela. Och detta är vårt uppdrag. Vår passion. Allt vi gör handlar om att koppla upp världen.
Nu tar vi nästa steg. För när världen utvecklas måste vi också göra det. Vi måste fortsätta vara relevanta för våra kunder och vara deras fönster mot den uppkopplade världen.
Vi har bestämt oss för att skapa nya generationens telekomföretag. Nätverk är vår kärna – vi kommer alltid att ge våra kunder bästa uppkopplingen – men nu går vi också in på nya områden. Vi ska koppla upp och koppla ihop allt från vardagsrum till styrelserum, från surfplattor till Teslabilar och från hemmaprodukter till affärsprocesser.
För vi vill att den uppkopplade världen ska nå längre. Inkludera fler människor.

På Telia Sverige i Karlstad finns flera av Telias verksamheter representerade. Totalt arbetar här ca 180 medarbetare. Vi har butiker på Järnvägsgatan samt Bergviks Köpcentrum.

På Televägen inryms den centrala driftledningen, Control Center med närliggande verksamhet, och här arbetar ca 100 medarbetare.
På Tullhusgatan finns övrig verksamhet, ca 80 personer, tillsammans med det helägda dotterbolaget Cygate som i sin tur äger Ipeer.

 

Martin Pettersson

Säljare, Offentlig sektor

+46 76 112 17 17
martin.pettersson@teliacompany.com

Tullhusgatan 1B
65226, Karlstad

http://www.teliacompany.com/