Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, bidrar med lokala IT-lösningar på global grund.

Vi har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 21 kontor med totalt 1150 medarbetare, varav ca 55 i Karlstad.

Sogeti arbetar nära kunder och partners för att dra full nytta av möjligheterna med digital teknologi. Vi kombinerar agilitet och DevOps för att skräddarsy innovativa, framtidsfokuserade lösningar inom Analytics & Cognitive (inklusive BI och Integration), Digital Engineering & Manufacturing Services (DEMS) och Digital Customer Experience (digitala kanaler), Digital Assurance & Testing, Cloud och Cyber Security, förstärkta med AI och automation. Med vår pragmatiska ”value in the making”-ansats och vår passion för teknologi hjälper vi organisationer att digitalisera – snabbt.

Mer om Sogeti

Vi på Sogeti i Karlstad fokuserar främst på Analytics & Cognitive (BI och Integration), Digital Customer Experience (digitala kanaler), Digital Assurance & Testing och Digital Engineering & Manufacturing Services (DEMS), förstärkta med AI och automation. Vi är experter på Microsoft Azure, AWS, SQL Server, Power BI, BizTalk, Office 365, SharePoint och Episerver, vilket gör att vi kan leverera kompletta lösningar både on-prem och i molnet.
Bekanta dig gärna även med våra övriga nationella satsningsområden.

Sogeti har en omfattande verksamhetskunskap inom många olika branscher. I Karlstad är vi specialiserade inom följande: ● Tillverkande industri ● Skogsindustri ● Hälso- och sjukvård ● Universitet ● Offentlig sektor

Inom Sogeti finns en kombination av bred teknisk kunskap och spetskompetens på IT-området. Vi brinner för modern webbutveckling med React, Node.js, Angular och för backend-programmering med WebAPI, Databaser, C#, Entity Framework, med mera. Naturligtvis har vi även utvecklare och arkitekter inom Cloud, BI, Systemintegration, Intranät samt riktigt vassa tekniska testare och testledare.

Sogeti Sverige är guldpartner med Microsoft. Vår partnerstatus ger oss unika insikter och tillgång till resurser på Microsoft. Med över 550 konsulter specialiserade på Microsofts teknologi och tjänster utvecklar vi på ett kostnadseffektivt sätt lösningar som levererar stor affärsnytta för våra kunder. Vi ligger alltid i framkant gällande nya plattformar och på Karlstadskontoret är vi stolta över våra ca 120 certifieringar!

Andreas Löfgren

Affärsutvecklare

+46 73 023 3712
andreas.lofgren@sogeti.se

Åsa Maspers

Konsultchef & Rekrytering

+46 76 102 7300
asa.maspers@sogeti.se
Visa alla kontaktpersoner

Norra Klaragatan 18
65340, Karlstad

+46 (0)8 536 820 00

http://www.sogeti.se/