Våra hjärtan klappar extra mycket för mobilitet, sjukvård & hälsa och utbildning
För tänk om vi alla kunde resa lite mer hållbart, lite mer tillsammans och göra det hållbara resandet till det enklaste och bekvämaste sättet att resa på.

Tänk om innovativa digitala tjänster, kanske med spelets kraft, kunde hjälpa vården att korta ner våra vårdköer, rehabilitera oss snabbare och göra vården mer effektiv.

Och tänk om vi kunde hjälpa kommuner och skolor med resan in i digitaliseringens värld och utveckla produkter och tjänster som minskade pedagogers administrativa arbete och underlättade i deras vardag så de fick mer tid över till alla barn.

Vilket hållbart samhälle vi hade fått då!

Visst låter det lite som en dröm?
Ja, det är höga ambitioner, men vi är övertygade om att vi tillsammans kan göra världen till en bättre plats med hjälp av innovativa produkter och tjänster.

Alla vi som arbetar på IUS brinner för att förändra världen och vi har kollegor som är grymma på tekniska innovationer, beteendeförändring och att applicera spelmekanismer i sammanhang som normalt inte förknippas med spel.

Tillsammans skapar vi innovation
Vi på IUS är en blandad mix av människor från olika bakgrunder med olika kunskaper och erfarenheter.

Tillsammans skapar vi innovationer där vi tror de behövs som mest, oavsett om det gäller fysisk utveckling eller att komma på ett koncept.

Så, vad vill du förbättra?

 

Mer om IUS Innovation

Fokusområden:

Mobilitet, Vård och hälsa, Utbildning

Kompetenser:

Förändringsledare, rådgivare, projektledare, kommunikatörer, pedagoger, grafiker, konceptutvecklare, systemarkitekter, system- och applikationsutvecklare