Devarion består av ett 20-tal informationsdesigners, grafiker och pedagoger  som brinner för information. Vår specialitet är att beskriva och förklara avancerade produkter och tjänster för olika målgrupper.​

Vår ledstjärna är ett ömsesidigt förtroende och ett nära samarbete för att uppnå den bästa lösningen för varje kund. Tillsammans höjer vi kvalitet och användbarhet på vår kunds produkter och tjänster, ökar försäljning och minskar kostnader genom smartare lösningar.

​På Devarion har vi ett brett tekniskt kunnande och erfarenhet från många branscher. Våra kunder finns primärt i medelstora och stora företag såväl som i globala koncerner, offentliga myndigheter och organisationer.

 

Ytterligare specialkompetenser

Behovsanalys, e-learning, utbildningsmaterial och klassrumsutbildningar

Vi tar fram anpassat utbildningsmaterial. Vi kartlägger även era utbildningsbehov och skapar tillsammans med er strategier och lösningar för detta. När e-learning är den bästa lösningen hjälper våra pedagogiska producenter dig med allt från analys och planering, manusförfattande, produktion och implementation i lämpligt Learning Management System (LMS). Vi producerar också material för lärarledd utbildning och erbjuder kompletta klassrumsutbildningar inom området informationsdesign.

Bilder och animationer

Visualisering handlar om att presentera era produkter eller tjänster med hjälp av bilder och film. Vi skräddarsyr den lösning som bäst passar för ändamålet. Det kan vara fotorealistiska animationer för ert säljmaterial eller vektoriserade bilder för en manual. Bilddriven information minskar även kostnader för översättning. Vi har stor erfarenhet inom allt från handskissade bilder till interaktiva 3D-visualiseringar.