Cerpus är en digital teknikbyrå, med huvudkontor i Norge och lokalt kontor i Karlstad.

Vi tar fram lösningar för organisationer och företag där vi utvecklar skräddarsydda webblösningar med hjälp av PHP och Javascript.

På Cerpus brinner vi för lärande och teknik och tar tillvara på vår pedagogiska erfarenhet i hela kedjan från behovsanalys, formgivning, utveckling, utbildning och support.

…………………………………………..

Teknikkompetens:

Våra tekniska lösningar består av allt från enkla webbplatser i Drupal och WordPress till avancerade intranät och integrationer mellan olika system. Alla våra utvecklare har mångårig kunskap inom webbens olika tekniker.

Vi har ett starkt teknikfokus med kompetenser som bland annat omfattar front- och backendprogrammering, avancerad sökfunktionalitet och integrationer mellan olika system genom API:er.

 

Relaterade kompetenser

Drupal och Wordpress utveckling Frontendprogrammering i HTML5, CSS och Javascript Javascript utveckling med node.js, React och Meteor Backendprogrammering i PHP och MySQL Integrering mellan olika system genom API:er med olika tekniker Avancerade sökningsfunktioner i Solr Hantering och driftsättning av Linux-servrar

Kundreferenser

Bland annat: NDLA, Nasjonal Digital Læringsarena, Rädda Barnen, Läkare utan gränser, Karlstads universitet, Akademikerförbundet SSR, Pedagog Värmland, LIFE Academy